Vakantiehuis Gîte du vieux pommier

Welkom in Herbeumont!

Vakantiehuis Gîte du Vieux Pommier kan maximaal 2 gasten ontvangen. Het bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, met de mogelijkheid om op aanvraag een kinderbedje bij te plaatsen.

Het dorpje Herbeumont

Herbeumont is een mooi klein dorpje in de buurt van toeristische trekpleisters zoals Bouillon, Bertrix en Florenville. Herbeumont is omringd door de rivier de Semois waarvan de charmes niet meer hoeven te worden aangehaald. Het zorgt voor rust en ontspanning tijdens uw verblijf. De vele bewegwijzerde wandelingen te midden van de welbekende uitgestrekte beukenbossen met talrijke uitzichtpunten zullen u een onvergetelijke herinnering bezorgen van uw bezoek aan onze streek.

Herbeumont en zijn zes dorpjes zullen u verrassen met hun oorspronkelijke karakter en hun geschiedenis en vallen erg in de smaak bij jagers, vissers, wandelaars, trailrunners, kajakkers, maar ook fietsers en mountainbikers.

Binneninrichting

De eethoek

U beschikt over een ruimte waar u kan genieten van uw maaltijden, met een tafel en stoelen.

De keuken

De keuken is volledig uitgerust, met uitzondering van een vaatwasser.

De woonkamer

De gemeubileerde woonkamer geeft direct toegang tot het buitenterras en het water.

De slaapkamer

De slaapkamer beschikt over een terras en een standaard tweepersoonsbed. Op aanvraag van de klant is het mogelijk om een ​​kinderbedje bij te zetten.

De badkamer

De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een WC.

Buiteninrichting

Buiten is er een terras, water en parkeergelegenheid. Een deel van de tuin is toegankelijk voor de vakantiegangers, het andere deel blijft privé.

Contacteer ons voor meer informatie!

Meer informatie nodig over het vakantiehuis Gîte du Vieux Pommier? Neem telefonisch of via het online formulier contact met ons op.