Omgeving

Vakantiehuis Arbûmont is geschikt voor 6 personen: 3 slaapkamers voor 2 personen met 3 badkamers en de mogelijkheid om een ​​kinderbedje bij te plaatsen in elke slaapkamer.

Vakantiehuis Vieux Pommier biedt plaats aan 2 volwassenen en 1 kind: 1 slaapkamer met een standaard tweepersoonsbed met de mogelijkheid om op aanvraag een kinderbedje bij te plaatsen, een woonkamer en een ingerichte keuken.

Omgeving

Herbeumont is een kleine gemeente van +/- 1500 inwoners en bestaat uit 5 dorpen en 2 gehuchten.  De 90 km wandelroutes zullen u moment van rust, herbronning en plezier bezorgen.
Het dorp Herbeumont ligt in een vallei naast de ruïnes van een kasteel , die gedurende meerdere jaren gerenoveerd werd.  De ruïnes zijn gratis toegankelijk.  Daar hebt u een prachtig zicht op de Semois.  Herbeumont bezit ook een viaduct en een oude spoorweglijn die een Ravelroute geworden is.
De RAVEL is een netwerk van routes gereserveerd voor de trage weggebruikers, dus niet-gemotoriseerd : voetgangers, fietsers, personen met beperkte mobiliteit, rolschaatsers, ruiters (als de omstandigheden het toelaten).  Voor meer informatie en om het hele netwerk RAVEL te ontdekken in Wallonië : ravel.wallonie.be

Bezienswaardigheden

Bouillon : het kasteel,  de Archeoscoop, restaurants, de bastions, de Tombeau du Géant in Botassart, het dierenpark
Florenville en zijn typische dorpen Chassepierre, Laiche, Martué
Bertrix voor zijn winkels en de dorpen Mortehan, Cugnon, Auby
Orval en haar beroemde Abdij (kaas en bier)
Rochehaut : gekend voor zijn fantastisch uitkijkpunt op het gehucht Frahan
Vresse-sur-Semois : dorp van kunstenaars
Sedan en zijn kasteel

Een beetje verder

Redu : boekendorp
Bastogne : zijn musea, zijn winkels
Torgny : zuiders dorp op het einde van de Gaume gekend voor zijn microklimaat en zijn restaurants

Vraag ons om meer informatie

Kreeg u graag meer informatie over de vakantiehuizen Gîte du Vieux Pommier of Gîte d'Arbûmont? Contacteer ons telefonisch of via het online formulier.