De vakantiehuizen les Gîtes d'Herbeumont

De vakantiehuizen "Les gîtes d'Herbeumont" geven u de keuze uit twee vakantiehuizen gelegen in het kleine dorpje Herbeumont, in de Belgische Ardennen.

Het eerste, de Gîte d'Arbûmont, biedt plaats voor maximaal 6 volwassenen. Het heeft drie tweepersoonsslaapkamers met de mogelijkheid om in elk een kinderbedje bij te zetten, plus drie badkamers. Honden worden alleen toegestaan als de eigenaars hiermee instemmen.

Het tweede is de Gîte du Vieux Pommier voor 2 volwassenen en 1 kind. Het beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed met de mogelijkheid om op aanvraag een kinderbed bij te zetten.

Onze verschillende vakantiehuizen in Herbeumont 

We zijn er om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Wij nodigen u uit om hieronder onze twee vakantiehuizen in het kleine dorpje Herbeumont te ontdekken:

Beide vakantiehuizen zijn smaakvol ingericht om u een aangenaam verblijf te bezorgen op een warme en gezellige plek. Het is mogelijk om op een deel van het terrein van de vakantiehuizen te wandelen en te genieten van een moment van ontspanning in de natuur.

Contacteer ons om meer te weten over de vakantiehuizen les gîtes d'Herbeumont  

Interesse in één van onze vakantiehuizen? Wenst u meer informatie te verkrijgen? Neem telefonisch of via het contactformulier contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.